1
|
図書
|
CLASSIC HOME COOKING FROM JAPAN SUSHI,TONKATSU,TERIYAKI,TEMPURA AND MORE!
|
吉田 麻子/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2020/07
|
596.21
|
○
|
|
2
|
図書
|
Modern Japanese IKEBANA Elegant Flower Arrangements for Your Home
|
永塚 慎一/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2021/06
|
793
|
○
|
|
3
|
図書
|
Tokyo Izakaya Delicious Pub Recipes from Six Popular Tokyo Eateries
|
NIHONSHU-YA/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2022/09
|
596
|
○
|
|
4
|
図書
|
THE ART AND SCIENCE OF SUSHI A COMPREHENSIVE GUIDE TO INGREDIENTS,TECHNIQUES AND EQUIPMENT
|
Jun Takahashi/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2022/12
|
596.21
|
×
|
|
5
|
図書
|
IT'S OKAY NOT TO LOOK FOR THE MEANING OF LIFE A Zen Monk's Guide to Living Stress‐Free One Day at a Time
|
Jikisai Minami/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2024/02
|
188.84
|
×
|
|
6
|
図書
|
NUKAZUKE The Japanese Art of Fermented Pickling
|
Nami Yamada/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2024/04
|
596.3
|
○
|
|
7
|
図書
|
The Manga Guide to JAPANESE FOOD Everything You Want to Know About the History,Ingredients and Folklore of Japan's Unique Cuisine
|
HIROSHI NAGASHIMA/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2024/05
|
383.81
|
○
|
|
8
|
図書
|
Sōseki Natsume's KOKORO The Heart of Things
|
Nagi Yoshizaki/[画]翻案
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2024/05
|
726.1
|
○
|
|
9
|
図書
|
origami Monsters & Magic
|
Isamu Sasagawa/著
|
チャールズ・イー・タトル出版
|
2025/02
|
754.9
|
○
|
|